Trucan's +376 827 888 / innova@andorra.ad

Com protegeix una assegurança de vida a la teva família

nov. 21, 2016 (0) comentaris

seguro de vida

Quina és la importància que li dones a la protecció de la teva família? Si desitges les millors cobertures pel teu vehicle, per que no fer-ho pels teus?

L’escenari econòmic, des de fa molts anys, ha dut a que els dos progenitors d’una mateixa família hagin de treballar fora de casa per a fer front a les càrregues i despeses familiars… hipoteca, despeses de la llar, estudis, activitats extra-escolars, cobertures mèdiques…

Aquesta situació ha ocasionat, que en cas de defunció prematura o invalidesa permanent i absoluta d’un dels dos, l’economia familiar, malauradament, es vegi minvada. Per sí, aquest moment és traumàtic i dolorós i per que a més no suposi un trasbals econòmic familiar que els impedeixi continuar amb el seu nivell de vida, una Assegurança de Vida és essencial.

L’Assegurança de Vida no només dona cobertura en cas de defunció de l’assegurat, també t’ofereix percebre un capital en cas d’invalidesa permanent i absoluta com a resultat d’un accident o una malaltia i en cas de malaltia greu, percebràs fins el 75% del capital designat.

En línies generals aquest és el perfil del client potencial que contracta una Assegurança de Vida:

  • Persones que són la principal font d’ingressos de la economia familiar, amb càrregues familiars que volen assegurar-se que els seus, davant de qualsevol eventualitat, puguin comptar amb un capital que els hi permeti mantenir el seu nivell de vida.
  • Persones que tenen una hipoteca, a la que cada mes han de fer front i que volen que, en cas de defunció o diagnòstic d’una malaltia greu o invalidesa, aquesta quedi totalment liquidada per a que no suposi una càrrega pels seus. Volen assegurar-se que el patrimoni familiar quedi intacte davant de qualsevol eventualitat.
  • Persones que desitgen que els seus hereus disposin d’un capital que els permeti fer front a les possibles despeses i impostos que les gestions, per la successió o donació del patrimoni, els hi pugui generar.

Si el nivell de vida dels teus depèn de tu, no t’ho pensis i protegeix-los.

Comment (0)

Leave a Comments